Presentation

Slut dina ögon och känn hur dina sinnen för dig bort till en liten bakgata i Mexico City. Det är den känslan vi vill ge dig när du tar en tugga av någon av våra fantastiska TEXMEX produkter. Vi vågar sticka ut hakan och säga att det här är de godaste (och snyggaste) produkterna i tacohyllan.

BAKGRUND

Feast Food är ett varumärke inom företagsgruppen Copper Street Innovation som är ett Norrköpingsföretag grundat av entreprenörerna Thomas Jensen och Marcus Nyberg. Thomas och Marcus står bakom och är fortfarande majoritetsägare och aktiva på styrelse- och ledningsgruppsnivå i bland annat The Nordic Soda Company. The Nordic Soda Company har gått från 1,6 miljoner i omsättning 2016 till 34 miljoner 2020 och har tagit positionen som marknadsledare på ekologisk tonic och läsk i Sverige. Tillsammans med Cristian och Doris, duon bakom Youtube fenomenet ”Let’s Feast” har man nu startat Feast Food. Thomas och Marcus bakgrund inom matbranschen i kombination med Cristian och Doris kunskap om marknadsföring och direkta kanaler till över 500 000 fans rakt in i målgruppen har visat sig mycket framgångsrik för The Nordic Soda Company och FOX varumärket. Nu appliceras samma recept på Feast Food varumärket. 
Läs mer om företagsgruppen Copper Street Innovation här

EN (nästan) sann historia

I tidernas begynnelse fanns en liten stam i den djupaste Mexicanska djungeln. Stammens namn var Los Feastos. De var helt okända för omvärlden tills man helt nyligen hittade deras tempel i djungeln. Inskrifter i väggarna målar upp en bild av en stam som älskade att hålla stora fester och som över tid utvecklade en matkultur bortom den vildaste fantasi! Stammen – som inte åt annat än texmex – hade tröttnat på att äta smaklösa, smuliga majschips dagarna i ända. Hövdingen beslutade sig därför att sätta hela sin styrka på att hitta en lösning på problemet! Efter vad som i skrifterna beskrivs som en evighet – föddes tillslut den nya generationen majschips: MEXI FRIES! När de spanska conquistadorerna närmade sig gömdes recepten djupt ner i templets katakomber och föll i glömska. Det är med stor stolthet vi nu kan ge världen en smak av Los Feastos stammens Mexi Fries i smakerna Cheese, Taco och Chili!